fcmppo

QUI SOM
_____________________________________
PATRONAT I PROFESSIONALS
_____________________________________
ORGANIGRAMA

_____________________________________
BREU HISTÒRIA
_____________________________________
SALUT MENTAL

|
ÀREA DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA
EN SALUT MENTAL

- Į Servei de Rehabilitació Comunitària
- Į Club Social El Pedrís
- Į Centre de Dia CADO


| ÀREA INSERCIÓ LABORAL

- Į Servei a les persones
- Į Servei a les empreses
- Į Programes
- Į Centre Especial de Treball Areté

| ÀREA HABITATGE

- Į Servei d'Atenció a la Llar
- Į Serveis Residencials

_____________________________________
LOGOPÈDIA


| Tractaments
| Equip professional

_____________________________________
INNOVAR, SENSIBILITZAR

| Parelles Artístiques
| Dia Mundial Salut Mental
| Taller Cinema
| País Estranger

_____________________________________
FORMACIÓ, DOCÈNCIA I PRÀCTIQUES
_____________________________________

RESPONSABILITAT SOCIAL I EMPRESARIAL

| Protecció de dades
| Qualitat en el servei
| Pla d'Igualtat
| Comptes anuals i Auditories

| Contractes i convenis subscrits AD. Pública

| ERESS
| Pla estratètic
_____________________________________

MEMÒRIES
_____________________________________

SALA DE PREMSA
_____________________________________
BORSA DE TREBALL
_____________________________________
PROJECTE VOLUNTARIAT
_____________________________________
PROGRAMA RESPIR

 

FCMPPO > Dia Mundial Salut Mental

Sorteig d’una samarreta del FCB signada per Messi al partit per la salut mental entre veterans del Vic i del Manlleu

Dijous 31 d'octubre / 20.30 h. Camp de l'OAR Vic
FUTBOL AMB LA SALUT MENTAL

Hi prendran part jugadors mítics dels dos equips com Casca, València, Francesc Giné o Pichi (UE Vic) i Toni Barnils, Jaume Torras, Paquito, Cisco o Hans (AEC Manlleu)

Després de molts anys, veterans de la UE Vic i de l’AEC Manlleu es tornaran a enfrontar dijous 31 d’octubre en un partit que s’ha organitzat en el marc dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental 2013 a Osona. La competició tindrà lloc a les 20.30h a les instal·lacions de l’OAR Vic, coincidint amb l’acte d’inauguració del nou camp de gespa artificial d’aquest club vigatà.

A més, el públic assistent podrà participar d’un sorteig d’una samarreta del Futbol Club Barcelona signada per Lionel Messi i d’un sopar per dues persones a la Masia del Montseny de Viladrau.

Serà un partit de 90 minuts en el qual hi prendran part jugadors mítics de diferents èpoques dels dos equips:

Per part del Vic, els jugadors confirmats són Joan Casanovas “Casca”, Pere València, Francesc Giné, Rafa Rodríguez, Manel Ochoa, Josep Alsina, Josep Padrós, Jaume Font “Pichi”, Cris, Cesc Pla, Josep M. Parcet, Hipòlit Planas, Cinto Vizcaino, Jordi Florido, Jordi Valbuena, Manel Parra, Quim Salarich, Jordi Cunill, Cinto Codina, Josep Torner, Juanma Pérez, Eduard Dot, Lluis Pla, Ramon Godayol i Xevi Melero.

I per part de l’AEC Manlleu, Toni Barnils, Jaume Torras, Jordi Godayol, Santi Font, Siscu, Antoni Garrido, Edu Torra, Hans, Paquito, Andreu Font, Jordi Costa, Marc Carbonell, Jordi Cardenas, Santi Pou, Pep López, Quim Famada, Albert Guix i Jordi Serrabasa.

 L’entrenador de l’equip de veterans del Vic serà Ramon Mayo i el del Manlleu, Jordi Soler. Els dos clubs han fet un gran esforç per reunir tots els jugadors i per tenir a punt els equipaments.

Dijous 31 d'octubre / 20.30 h
FUTBOL AMB LA SALUT MENTAL

Partit entre veterans de l'UE Vic i de l'AEC Manlleu

Després de molts anys, ex jugadors del Vic i del Manlleu es tornaran a enfrontar per una bona causa. El partit es disputarà durant l'acte d'inauguració del nou camp de gespa artificial de l'OAR Vic.

Camp OAR Vic
Avinguda de l'Estadi, 14. Vic

Veterans de l’UE Vic i de l’AEC Manlleu es retroben per disputar un partit per la salut mental

Després de molts anys, veterans del Vic i del Manlleu es tornaran a enfrontar dijous 31 d’octubre en un partit que s’ha organitzat en el marc dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental 2013 a Osona. La competició tindrà lloc a les 20.30h a les instal·lacions de l’OAR Vic, coincidint amb l’acte d’inauguració del nou camp de gespa artificial d’aquest club vigatà.

L’acte, que compta amb el suport de la delegació d’Osona de la Federació Catalana de Futbol, s’ha presentat aquest migdia en una roda de premsa en què han participat els presidents de l’UE Vic i de l’AEC Manlleu, Jacint Codina i Josep Anglada; el tresorer de l’OAR Vic, Carles Gavilà; la gerent de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (entitat que coordina els actes del Dia Mundial de la Salut Mental a Osona), Mercè Generó, i els ex jugadors del Vic i del Manlleu, Joan Casanovas “Casca” i Toni Barnils.

Serà un partit de 90 minuts en el qual hi prendran part jugadors mítics de diferents èpoques dels dos equips com Casca, Pere València, Francesc Giné, Ramon Mayo o Rafa Rodríguez per part del Vic i Toni Barnils, Jaume Torras, Paquito, Cisco, Hans o Rubi per part del Manlleu.

Generó ha explicat que l’objectiu d’aquesta activitat i de la resta que s’organitzen durant el mes d’octubre és sensibilitzar la població sobre la salut mental amb la implicació de diferents entitats del territori. També ha destacat que aquesta és la primera ocasió en què es vincula la salut mental amb entitats esportives d’Osona i, en aquest sentit, ha agraït l’esforç dels diferents clubs. 

El President del Vic, Jacint Codina, ha afegit que “és una idea brillant amb connotacions emocionants molt importants a nivell d’Osona”. El Vic aportarà una vintena de jugadors veterans repartits entre dos equips “per dosificar el joc” i també ha obert la possibilitat a què persones usuàries dels serveis de salut mental de la FCMPPO puguin assistir en alguns dels seus partits.

Per la seva banda, Josep Anglada, ha definit la competició com “un acte d’humanitat més que un partit de futbol” i ha assegurat que el Manlleu oferirà en aquesta i properes edicions “la màxima col·laboració a les entitats que treballen per la salut mental”. Anglada també ha confirmat que l’entrenador de l’equip de veterans del Manlleu serà Jordi Soler i que, com en el cas del Vic, hi haurà dos equips que sumaran més de vint jugadors.

Per part de l’OAR, Carles Gavilà ha manifestat “el nostre compromís amb ciutat i les entitats que treballen en favor del nostre teixit social” i ha mostrat la il·lusió del club per cedir les instal·lacions “en aquest dia tant assenyalat per nosaltres”. Gavilà també ha explicat que "no es tracta d'un partit de futbol benèfic” i, per tant, no es pagarà entrada. No obstant, es celebrarà un sorteig a la mitja part i la recaptació que es faci a través de la venda de les butlletes es destinaran als recursos de salut mental de la FCMPPO.

Els jugadors Casca i Toni Barnils també s’han mostrat il·lusionats amb la iniciativa. “L’esport és una bona manera d’arribar a les persones amb més dificultats”, ha dit el jugador del Vic, que també va jugar dues temporades amb el Manlleu. “Serà una gran festa, però no hem d’oblidar la rivalitat històrica entre el Vic i el Manlleu i que sortirem a guanyar”, ha bromejat. Per la seva banda, Barnils ha destacat que “tots tenim coneguts afectats per una malaltia mental i ens hem d’implicar al màxim en iniciatives com aquesta”.


...................................................................................................................................................

Organització i coordinació:


Organització:Col.labora:...................................................................................................................................................

...................................................................................................................................................
Actes Dia Mundial 2010
Actes Dia Mundial 2011
Actes Dia Mundial 2012

...................................................................................................................................................

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© FUNDACIÓ CENTRE MÈDIC PSICOPEDAGÒGIC D'OSONA - C. Sant Miquel Xic, 1 - 08500 Vic - 938 895 059 - cmppo@cmppo.cat - www.cmppo.cat - Avís Legal